Vier je een jubileum of iets anders op je werk? Kadoneer je feestje aan KWF.

Staat er een jubileum voor de deur of gaat er een collega met pensioen? Een goed kado voor een bedrijfsfeest kan lastig zijn. Denk dan aan kadoneren voor KWF.

Met de bijdrage van je bedrijf maak je een jubileum extra bijzonder door te schenken aan kankeronderzoek. Samen met je collega’s maak je het verschil voor een betere behandeling tegen kanker. Het mooiste kado voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Laat je inspireren

“Ons bedrijf bestaat 10 jaar. Ook wij hebben op de werkvloer te maken met kanker. Daarom geven we graag geld voor een goed doel.”

“We vinden de gezondheid van onze werknemers erg belangrijk. Daarom vieren we ons jubileum met kadoneren voor KWF.”

“Ik ga binnenkort genieten van mijn pensioen. Helaas kunnen een aantal vrienden van mij dat niet meer. Daarom schenk ik mijn kado aan kankeronderzoek.”

Met kadoneren starten

Kadonatie alert instellen

Bedrijfsfeestje in het vooruitzicht? Geef alvast de feestdatum door. We sturen je dan 8 tot 10 weken van tevoren een berichtje om je te herinneren aan kadoneren.

Direct starten

Vier je bijna je feestje? Maak dan direct je persoonlijke feestpagina aan. Deel deze met je collega’s en vraag ze een kadonatie als kado.

Hier doe je het voor

Jouw kadonaties gaan naar kankeronderzoek voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Waarom kadoneren?

Met kadoneren geef je een mooi kado aan kankeronderzoek.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen aan kanker. Met jouw feestje draag je direct bij aan ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiervoor werven we fondsen waarmee we wetenschappelijk onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.