Vier je binnenkort je verjaardag en wil je die dag extra bijzonder maken?

Ben je binnenkort jarig, maar weet je nog geen kado? Denk dan aan kadoneren voor KWF. Een mooie kadotip om je verjaardag op een speciale manier te vieren. Met jouw feestje kun je het verschil maken voor een betere behandeling tegen kanker. Voor mensen die het hard nodig hebben. Vraag in plaats van een kado een donatie voor KWF. Zo help je mee aan een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Laat je inspireren

“Gelukkig kon mijn dochter met succes behandeld worden tegen borstkanker. Dat gun ik anderen ook. Daarom vroeg ik in plaats van een kado om kadonaties voor KWF.”

“Wij weten als geen ander hoe belangrijk onderzoek naar een betere behandeling tegen kanker is. Daarom wilden we graag geld geven aan onderzoek. Kadoneren voor KWF vond ik een mooie kadotip.”

“Iedereen verdient het om oud te worden. Daarom vier ik het leven met een feestje voor KWF.”

Met kadoneren starten

Kadonatie alert instellen

Duurt het nog even voor je jarig bent? Vul dan de datum van je verjaardag in en je ontvangt 8 tot 10 weken van tevoren een berichtje om je te herinneren aan kadoneren.

Direct kadoneren

Ben je bijna jarig? Maak dan direct je persoonlijke feestpagina aan. Deel deze met je vrienden, familie en collega’s en vraag ze een kadonatie als kado.

Hier doe je het voor

Jouw kadonaties gaan naar kankeronderzoek voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Waarom kadoneren?

Met kadoneren geef je een mooi kado aan kankeronderzoek.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen aan kanker. Met jouw feestje draag je direct bij aan ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiervoor werven we fondsen waarmee we wetenschappelijk onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.