Maak een succes van jouw kadonatie!

Met onze tips & tools heb je gegarandeerd een geslaagd feestje. We vertellen hoe jouw feestpagina een succes wordt. En hoe je heel makkelijk aan iedereen een kadonatie vraagt.

Tip

Een persoonlijke pagina voor jouw feestje

Met kadoneren kun je gelijk aan de slag met je persoonlijke pagina. Plaats er een mooie foto van jezelf op. Of een foto in het thema van jouw feestje. Schrijf je eigen verhaal. Jouw motivatie overtuigt je gasten om te kadoneren.

Tip

Nodig je vrienden uit met een speciale kaart

Is je feestpagina helemaal af? Mooi! Deel de link van jouw pagina met je gasten. Tip: nodig je gasten uit met een speciale 'kadoneer'-kaart van Hallmark. (Je ontvangt 10% korting met kortingscode 'Kadoneren2018')

Tip

Gebruik e-mail of WhatsApp

Deel je feestje via e-mail of maak een speciale WhatsApp-groep voor je feestje aan en vraag je gasten in plaats van een kado een donatie voor KWF. Vergeet in je bericht niet te vertellen waarom je graag kadoneert voor KWF.

Tip

Gebruik de kadonatiebox

Vier je een feestje met gasten? Ook tijdens het feestje zelf kunnen je gasten nog kadoneren. Zet de speciale kadonatiebox op een goede plek neer en vertel iedereen van tevoren dat er ook tijdens je feestje gekadoneerd kan worden.

Tip

Bedank je donateurs

Vergeet niet je donateurs te bedanken voor hun kadonatie. Doe dat met een persoonlijk berichtje.

Tools

Voorbeeld persoonlijke feestpagina

Benieuwd hoe je feestpagina er uit komt te zien? Bekijk hier een voorbeeld en laat je inspireren.

Vraag een donatiebox aan

Wil je graag een donatiebox op je feestje zetten voor gasten die liever een cash donatie willen geven? Vraag dan de speciale box aan.

Donatiebox aanvragen

Bestel je persoonlijke Hallmark-uitnodigingskaart

Nodig je gasten uit met een speciale uitnodiging van Hallmark. Kadotip? Kadoneren voor KWF. (Je ontvangt 10% korting met kortingscode 'Kadoneren2018')

Uitnodiging bestellen