Vier je binnenkort je trouwdag en wil je deze dag extra bijzonder maken?

Trouwen met de liefde van je leven. Of samen stilstaan bij je zilveren bruiloft. Een mooie reden om een feestje te vieren. Heb je nog geen wensen voor je huwelijkslijst? Of zoek je juist een bijzonder huwelijksgeschenk? Kadoneer dan voor KWF. Hiermee vraag je jouw gasten een donatie in plaats van een huwelijkskado te schenken. Zo maak je met jouw trouwdag het verschil voor kankeronderzoek. En help je met jouw bruiloft de dag dichterbij te brengen dat niemand meer sterft aan kanker.

Laat je inspireren

“Dit jaar trouw ik met de liefde van mijn leven. Helaas speelt kanker een grote rol in ons leven. Daarom willen we dat ons huwelijkskado naar een goed doel gaat.”

“We wilden graag een bijzonder kado voor ons 25-jarig huwelijk. Een kadonatie voor KWF vonden we daarom een heel goed idee.”

“Pas 5 jaar getrouwd. Het waren bewogen jaren dus hoog tijd om het leven te vieren. Het kado is natuurlijk voor KWF. Voor een betere behandeling tegen kanker.”

Met kadoneren starten

Kadonatie alert instellen

Trouwdag in het vooruitzicht? Geef alvast je feestdatum door. We sturen je dan 8 tot 10 weken van tevoren een berichtje om je te herinneren aan kadoneren.

Direct starten

Vier je bijna je trouwdag? Maak dan direct je persoonlijke feestpagina aan. Deel deze met je vrienden, familie en collega’s en vraag ze een kadonatie als kado.

Hier doe je het voor

Jouw kadonaties gaan naar kankeronderzoek voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Waarom kadoneren?

Met kadoneren geef je een mooi kado aan kankeronderzoek.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen aan kanker. Met jouw feestje draag je direct bij aan ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiervoor werven we fondsen waarmee we wetenschappelijk onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.