Hoe werkt kadoneren?

Kadoneren is simpel: in plaats van een kado vraag je donaties voor KWF Kankerbestrijding.

1. In een paar simpele stappen maak je een persoonlijke feestpagina.

2. Vervolgens deel je je feestpagina met iedereen die je voor je feestje wilt uitnodigen.

3. Daarna kunnen je gasten eenvoudig kadoneren ter gelegenheid van jouw feestje.

Door te kadoneren lever je een bijdrage aan de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker. Met jouw feestje help je ons dichter bij de dag te komen dat niemand meer sterft aan kanker.

Met kadoneren starten

Kadonatie alert instellen

Feestje in het vooruitzicht? Geef alvast je feestdatum door. We sturen je dan 8 tot 10 weken van tevoren een berichtje.

Direct starten

Vier je bijna je feestje? Maak dan direct je persoonlijke feestpagina aan. Deel deze met je vrienden, familie en collega’s en vraag ze een kadonatie als kado.

Hier doe je het voor

Jouw kadonaties gaan naar kankeronderzoek voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Heb je geen kadowensen?

Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren. Je verjaardag, huwelijk of jubileum. Of je wilt het leven vieren bijvoorbeeld omdat je al 5 jaar ‘schoon’ bent. Weet je geen kado of heb je niks op je verlanglijstje staan? Als je op zoek bent naar een originele kadotip is kadoneren voor KWF een mooi alternatief. En misschien wel het mooiste kado, want je vraagt iedereen een donatie te geven aan onderzoek naar een betere behandeling tegen kanker.

Iets te vieren, maar geef je geen feestje?

Ook als je geen feestje geeft, kun je natuurlijk kadoneren. Een mooie manier om toch even stil te staan bij een bijzondere gelegenheid.

Jouw feestje draagt bij aan kankeronderzoek

Door te kadoneren lever je een bijdrage aan de financiering van kankeronderzoek, preventie en ondersteuning van mensen met kanker. Samen komen we zo steeds dichter bij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Lees meer