Feestje te vieren? Kadoneer je feestje aan KWF.

Eindelijk afgestudeerd of gepromoveerd? Of wil je een ‘Welkom terug-feestje’ vieren na een wereldreis? Kadoneer voor KWF als je iets bijzonders te vieren hebt. Vraag in plaats van een kado een donatie voor KWF. Door jouw kado te schenken aan een betere behandeling tegen kanker maak je het verschil. Zo help je met jouw feestje de dag dichterbij te brengen dat niemand meer sterft aan kanker.

Laat je inspireren

“Vijf jaar kankervrij. Daar wil ik samen met mijn familie en vrienden bij stilstaan. Ik hoef geen kado. Dat schenk ik liever aan KWF.”

“Wij vieren de geboorte van ons eerste kind. Door chemo’s kon ik niet meer via de natuurlijke weg zwanger worden. Gelukkig is dat alsnog gelukt. We hebben als gezin kanker overleefd en willen dat vieren door geld te geven aan kankeronderzoek.”

“Eindelijk kan ik mijn afstudeerfeestje vieren. Het werkende leven gaat nu echt beginnen. Ik wist niet wat voor kado ik moest vragen. Daarom vond ik een kadonatie voor KWF een mooi alternatief.”

Met kadoneren starten

Kadonatie alert instellen

Feestje in het vooruitzicht? Geef alvast je feestdatum door. We sturen je dan 8 tot 10 weken van tevoren een berichtje om je te herinneren aan kadoneren.

Direct starten

Vier je bijna je feestje? Maak dan direct je persoonlijke feestpagina aan. Deel deze met je vrienden, familie en collega’s en vraag ze een kadonatie als kado.

Hier doe je het voor

Jouw kadonaties gaan naar kankeronderzoek voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Waarom kadoneren?

Met kadoneren geef je een mooi kado aan kankeronderzoek.

Kanker raakt ons allemaal. Jaarlijks sterven er zo’n 45.000 mensen aan kanker. Met jouw feestje draag je direct bij aan ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiervoor werven we fondsen waarmee we wetenschappelijk onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.